Käyttövesi­putkiremontti Espoosta

Olemme kokenut käyttövesiremontoija ja virallinen Uponor KOTI-urakoitsija!

Omakotitalon käyttövesiputkiremontti kuulostaa kovin vaativalta kodin remontilta. Sitä se toki onkin, mutta ammattimaisen tekemänä ja näppärää Uponor-järjestelmää hyödyntämällä, voidaan saavuttaa reipas tahti, jolloin putkiremontti tiivistyy yleensä viiteen päivään. Suomen Putkiasennus toteuttaa putkisaneeraukset mm. Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella.


Mitä käyttövesiremontti tulisi maksamaan?

Omakotitalon käyttövesiremontin kustannukset ovat yleensä noin 4000–9000 € kieppeillä hieman kohteesta riippuen. Pyrimme pitämään kustannukset kurissa kohteessa kuin kohteessa. Ilmaisella arviointikäynnillä kartoitamme kohteesi ja annamme pitävän tarjouksen urakasta.


Mitä hyötyä kodin käyttövesiremontista on?

Uusimalla käyttövesiputkistot vältyt ikäviltä yllätyksiltä, pahimmassa tapauksessa mittavalta home-, kosteus- ja vesivahingolta. Vanhat putkistot saattavat vaikuttaa myös vedenlaatuun. Kun käyttövesiputkistot ovat kunnossa, vaikuttaa se positiivisesti myös kiinteistön arvoon sekä tuo huolettomuutta ja turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Uusittu putkisto saattaa säästää myös mukavasti vakuutusmaksuista. Varmistathan tämän kuitenkin aina omasta vakuutusyhtiöstä


Miten kauan käyttövesiremontti kestää?

Omakotitalon käyttövesiremontin kesto riippuu hieman kohteesta, mutta pääsääntöisesti remontti joutuu pois alta viikossa. Putkiremontin ajan voit asua normaalisti kodissasi. Siistimme aina päivän päätteeksi sekä urakan lopuksi jälkemme.

Tutustu myös patteriverkostoremonttiin!


Kaipaatko lisätietoa?

Espoolainen Suomen Putkiasennus toteuttaa käyttövesiputkiremontit pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme mielellämme, joten olethan meihin yhteydessä heti projektin alkaessa. Siten voimme tarjota laadukkaita LVI-palveluitamme heti alkumetreille.

Ota yhteyttä

Palvelua myös verkkokaupassa!

Pesukoneen asennuksen tai ulkovesipostin vaihdon voit tilata helposti verkkokaupasta!

VERKKOKAUPPA