LVI-palvelu

Suomen Putkiasennukset palveluihin kuuluvat kaikki kotisi LVI-työt, ei ole niin pientä tai isoa LVI-työtä etteikö kannattaisi kysyä tarjousta.

Kartoituskäynnit ovat aina maksuttomia. Ohessa kysytyimpiä LVI-palveluitamme alueella Espoo, Vihti, Vantaa ja Helsinki:

  • Hanojen huolto ja vaihto
  • WC-istuimien asennukset
  • Pesukoneiden asennukset
  • Vesipostien asennukset
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset
  • Varaajien huolto ja asennus
  • Patteriverkostojen asennus

Aina edullisesti tehtynä

Tuntiveloitus on 75€/h, mutta usein teemme työt etukäteen sovitulla kiinteällä hinnalla.

Veloitus alkaa kun asentaja lähtee ajamaan kohteeseen, ja veloitus loppuu kun asentaja on takaisin toimistolla Latokaskessa. Myös tarvikkeiden hankkiminen, suunnittelu ja selvitys, puhelinneuvonta ovat normaalisti veloitettavaa työtä.

Maksaa voit kortilla, käteisellä tai laskulla joka tulee sähköpostitse. Tutustu myös verkkokauppaamme, siellä ovat yleisimmät LVI-palvelumme hinnoiteltuna. 

Verkkokauppaan tästä


Turvallisesti ja laadukkaasti – tärkeää meillekin!

Noudatamme Suomen rakentamismääräyksiä sekä tuotevalmistajien ohjeita.

Käytämme suomalaisten yritysten tuotteita. Tällöin tuotteiden toimitukset ja takuu ovat mahdollisimman luotettavat. Esimerkiksi Uponor myöntää järjestelmätodistuksen jokaiseen asennettuun Uponor-järjestelmään. Todistus kertoo mitä taloon on asennettu ja selkiyttää vastuita. Uponor vastaa järjestelmiensä laadusta ja kestävyydestä sekä rakentajalle että asentajalle. Suomen Putkiasennuksen LVI-asentaja vastaa tekemästään työstä. 


Tarvitsetko lisätietoa?

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten toteuttaisimme LVI-työt kohteessasi, millaisin aikatauluin ja kustannuksin. Suomen Putkiasennus toteuttaa pienet tai vaativat LVI-urakat pääkaupunkiseudulla, kuten Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Ota yhteyttä

Palvelua myös verkkokaupassa!

Pesukoneen asennuksen tai ulkovesipostin vaihdon voit tilata helposti verkkokaupasta!

VERKKOKAUPPA