Patteriverkko­remontti Espoosta

Olemme ammattitaitoinen patteriverkkoremontoija ja virallinen Uponor KOTI-urakoitsija!

Huimaavatko energiakustannukset? Hirvittääkö jatkuva sähkön hinnan nousu? Huojentuisitko ympäristöystävällisemmästä lämmöntuotannosta? Kodin lämmitysremontti on monelle vanhan rakennuksen asuttajalle ajankohtainen asia. Lämmitysremontti saattaa kuulostaa suureelliselta ja kovin mutkikkaalta, mutta on kokeneelle ammattilaiselle arkipäivää. Espoolainen Suomen Putkiasennus toteuttaa patteriverkkoremonttisi jopa viikossa – ja silti voit asua kodissasi!


Putkiston päivitys kannattaa monella tapaa

  • Pinta-asennus, ei rakenteiden rikkomista
  • Vähentää vesivahingon riskiä
  • Ja valmista noin viikossa!

Kaukolämpö, maalämpö, öljy, aurinkosähkö vai mikä?

Putkiston uusimiseen ei vaikuta lämmönlähde, vaan patteriverkostoon voidaan liittää niin maalämpö, kaukolämpö, öljy, ilma/vesilämpö kuin yhtä hyvin aurinkoenergiaakin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmityksen muodossa. Patteriverkkoremontti voidaan tehdä näiden uusimisen yhteydessä tai omana, erillisenä urakkanaan.

Kysy lisäksi lattialämmitysjärjestelmän uusimisesta.

Tutustu myös käyttövesiputkiremonttiin!


Tarvitsetko lisätietoa?

Suomen Putkiasennus toteuttaa patteriverkkoremontit Espoosta pääkaupunkiseudun alueelle. Palvelemme mielellämme jo heti patteriverkkoremontin alkuvaiheilla, joten olethan yhteydessä mahdollisimman pian. Tarjoamme korkeatasoiset LVI-palvelumme järkevästi hinnoiteltuna.

Ota yhteyttä

Palvelua myös verkkokaupassa!

Pesukoneen asennuksen tai ulkovesipostin vaihdon voit tilata helposti verkkokaupasta!

VERKKOKAUPPA